درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

خزعلی: ضدانقلاب با شعار آزادی، دیکتاتوری مطلق به خرج داد

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: ضد انقلاب و معاندین با شعار مخالفت با دیکتاتوری، دیکتاتوری مطلق به خرج دادند و تلاش کردند با تهدید، ارعاب و تحت فشار قرار دادن، به اهداف‌شان برسند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور در مورد دیکتاتوری ضد انقلاب در اغتشاشات اخیر گفت: ضد انقلاب و معاندین با شعار مخالفت با دیکتاتوری، دیکتاتوری مطلق به خرج دادند و تلاش کردند با تهدید، ارعاب و تحت فشار قرار دادن، به اهداف‌شان برسند.

 

وی افزود: این مسئله را اربابان‌شان در سطح جهانی و اذناب‌شان در سطح ملی و منطقه‌ای سعی کردند پیش ببرند لذا شاهد هستیم که آمریکا با قلدری، عضویت ایران در کمیسیون حقوق بشر و کمیسیون حقوق زن لغو می‌کند و این ها همه با تحت فشار قرار دادن جامعه جهانی و یک دیکتاتوری مطلق و زورگویی انجام می‌شود.

 

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: مردم ما باید توجه کنند که کسانی که حرف از آزادی و چند صدایی می‌زنند، اگر قدرت دست‌شان بیافتد، اجازه نمی‌دهند که جز یک صدا شنیده شود.

 

خزعلی ادامه داد: در سازمان ملل اگر کسی دنبال حقوق زنان است یا می‌خواهد بگوید حقوق زن در کشوری تضییع شده، باید حقوق زن را با حضور نماینده آن کشور احیا کند و اگر می‌خواهد اعتراض کند با حضور او در سازمان ملل این کار را انجام بدهد نه اینکه این کشور را حذف کند.

 

وی تصریح کرد: آمریکا این دیکتاتوری را گاهی اوقات از طریق حذف معنوی و لغو عضویت و گاهی اوقات هم از طریق حذف فیزیکی انجام می‌دهد، همان‌طور که دیدیم دانشمندان ما را حذف فیزیکی می‌کنند زیرا در راستای اهداف آن‌ها کار نمی‌کنند و به اهداف آن‌ها صدمه می‌زنند.

 

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور در پایان اظهار کرد: آن‌ها می‌خواهند یک هدف و یک صدا و یک حاکمیت در کل جهان برقرار باشد ولی نمی‌توانند زیر ملت‌ها بیدار شده‌اند و ان‌شاءالله در مقابل این حرکت‌ها می‌ایستند./ فارس

 

ارسال نظر